Ik ben Johan Janssen, 28 jaar en geboren en getogen in Heibloem. Na het zien van documentaires zoals Long Way Round (van Ewan McGregor en Charley Boorman), Long Way Down, Terra Circa, Mondo Enduro heb ik al de droom om per motor rond de wereld te reizen.

In 2009 mijn rijbewijs behaald voor de motor en een jaar later voor het eerst op reis geweest per motor. In tien dagen totaal 6.000 km gereden door de Alpen, Dolomieten en Pyreneeën op mijn Honda Varadero.

Sinds 2008 ook het reisvirus te pakken en met een aantal goede vrienden inmiddels naar Rome, New York, Miami, Key West, Albufeira geweest. Afgelopen zomer nog een rondreis in de Westcoast van de USA gemaakt.  Deze zomer staat nog twee weken Bali op het programma voordat de wereldreis gaat beginnen (wel uitgerust beginnen hé!).

Augustus 2008 was mijn laatste maand als fulltime student en sindsdien werkzaam op een accountantskantoor. Hier heb ik met name controlewerkzaamheden uitgevoerd bij MKB-ondernemingen (voor de onbekende: administraties, processen en jaarekeningen van bedrijven controleren) . Naast mijn werk ben ik blijven studeren en in januari 2012 mijn masterdiploma behaald aan de Business Universiteit Nyenrode. Momenteel nog bezig met de postmaster opleiding tot registeraccountant maar dit heb ik tijdelijk even geparkeerd.

In mijn vrije tijd probeer ik naast motorrijden ook af en toe te fitnessen of te wielrennen. Verder ben ik regelmatig in het nachtleven van Maastricht terug te vinden. Het zal dus tegenvallen om de komende vastelaovend te missen maar ook de week centerparcs tijdens oud & nieuw. Verder nog met van alles en nog wat bezig zoals festivals, concerten en alles wat gezellig is. Voor meer info zie mijn facebookpagina hier of neem contact op met mij via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us!

On Facebook you can follow the latest ride reports, photos and videos. 

On SmugMug we place the best photos and video's from our trip.

Subscribe for a RSS Feed of this site.

Our Sponsors

ATAMOTO

KERAM

MDI

Route

This is the map of how we're going to drive. Click on the map to view a larger version.

mapextendedcolor

Latest Comments